palaiofalironews.gr
Unnamed (1)
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήμος Π. Φαλήρου: Καλλιτεχνικές παραστάσεις «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ 2023» από 31 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση

Οι «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ» ξεκινούν και δίνουν καλλιτεχνικό ρυθμό στο Παλαιό Φάληρο, με τον Πολυχώρο του Δημαρχείου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος) να γίνεται ξανά ο αγαπημένος συναυλιακός και θεατρικός προορισμός, στην καρδιά της πόλης.

Μετά από ένα δυνατό καλλιτεχνικό καλοκαίρι, με αξέχαστες ερμηνείες και ξεχωριστές καλλιτεχνικές εμφανίσεις τις οποίες «αγκάλιασαν» και χειροκρότησαν χιλιάδες επισκέπτες, κατά τον κύκλο των εφετινών «ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ», η σκηνή του Πολυχώρου του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, ανάβει και πάλι τα φώτα της.

Και υποδέχεται από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2023, αγαπημένους καλλιτέχνες, ανερχόμενα ονόματα, θεατρικά  σχήματα και μουσικές παραστάσεις, σε 8 καλλιτεχνικές βραδιές που ολοκληρώνουν τον εφετινό κύκλο των «ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ» με τον πιο ιδανικό τρόπο, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο.

Την εποχή, που το δράμα των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, με την πρωτοφανή για τη χώρα μας, φυσική καταστροφή, επέβαλε την αναβολή τους, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στην εθελοντική κινητοποίηση των πολιτών για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η Φαληρική Κοινωνία, έχοντας ανταποκριθεί μαζικά και συγκινητικά στο δράμα των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, επιδεικνύοντας ξεχωριστή αλληλεγγύη και φιλανθρωπία, από τις 31 Οκτωβρίου θα έχει πλέον την δυνατότητα, και για περίπου 40 ημέρες, να απολαύσει τον κύκλο εκδηλώσεων που διεκόπη, λόγω των εκτάκτων συνθηκών.

Αναλυτικά ο κύκλος εκδηλώσεων που έχει προγραμματισθεί είναι:

“Ψύλλοι στ’αυτιά” τού Ζορζ Φεντώ

Θεατρική Παράσταση – Κωμωδία

Πολυχώρος Δημαρχείου

Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Nuevo Tango”

Μουσική Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Παντρολογήματα” τού Γκόγκολ

Θεατρική Παράσταση – Κωμωδία

Πολυχώρος Δημαρχείου

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Κι εγώ η θάλασσά σου…” Τραγούδια για τον έρωτα και τη θάλασσα

Μουσική Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Τετάρτη 8  Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Συγχορδία”

Μουσική Λαϊκή Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Ευμενίδες”

Θεατρική Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Η ζωή μας σε μινόρε και μαντζόρε”

Μουσική Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορωδιακά τμήματα Δήμου Π. Φαλήρου

Μουσική Παράσταση

Πολυχώρος Δημαρχείου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι διοργανωτές, ο Δήμος μας και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου Π. Φαλήρου, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε, εντελώς δωρεάν, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, στο ωραιότερο σκηνικό, τον Πολυχώρο Παλαιού Φαλήρου – στο Δημαρχείο της πόλης, από 31/10 – 10/12 .

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου και υπό την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, ο κόσμος που προσέρχεται να παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ τις παραστάσεις, μπορεί αντί εισιτηρίου, να συνδράμει εθελοντικά, με προσφορά τροφίμων προς τη δομή Παροχής  Βασικών   Αγαθών –  Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο. 

Το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Π. Φαλήρου θα είναι επιφορτισμένο να συλλέγει τις προσφορές ώστε να προχωρήσει ακολούθως η διαδικασία διανομής τους στους ωφελούμενους.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σημειώνει για τον κύκλο των «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ» που θα παρουσιασθεί:

«Αφού ως κοινωνία ξεπεράσαμε όλοι μαζί την πρωτόγνωρη για την χώρα μας φυσική καταστροφή της Θεσσαλίας και επιδείξαμε για ακόμα μία φορά κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, συνεχίζουμε από 31 Οκτωβρίου, με τον Κύκλο εκδηλώσεων των  ‘ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ’ με στόχο η αισιοδοξία και το χαμόγελο να επιστρέψουν ξανά. Ας απολαύσουμε όλοι, αυτόν τον προσεγμένο Κύκλο εκδηλώσεων, που τόσο μας έλειψε το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ θερμά το ΠΟ.Α.ΚΕ, το Δ.Σ. και τα μέλη του, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές μας». 

Την ευθύνη και τον συντονισμό της διοργάνωσης εχει ο Πρόεδρος του ΠΟ.Α.ΚΕ  Μιχάλης Κουμεντάκος ενώ την καλλιτεχνική ευθύνη και επιλογή σχημάτων έχει ο Ρήγας Τζαμτζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ήρθε η ανακοπή της Τζωρτζίνας και ως δια μαγείας ο Δασκαλάκης επέστρεψε σπίτι», είπε η εισαγγελέας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν θα ήταν σύντροφός μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω»