palaiofalironews.gr
Image002
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ορκωμοσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και των Δημοτικών Συμβούλων

Κοινοποίηση

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 17/12/23, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης 2024-28.

Η τελετή άνοιξε με την τέλεση αγιασμού προεξέχοντος του Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών. Ακολούθησε η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων (με θρησκευτικό, καθώς και με πολιτικό όρκο για όποια μέλη από το νέο Δ.Σ. το επιθυμούσαν) και εν συνεχεία η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου.

Η εκδήλωση της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου σε κλίμα εορταστικό, ενωτικό, συναινετικό, παρουσία Μητροπολίτη, ιερέων, βουλευτών, αυτοδιοικητικών, στρατιωτικών, εκπροσώπων πολιτιστικών και λοιπών συλλόγων/φορέων, αλλά και πολιτών.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλης Σπανάκης και ο τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης, στον οποίο ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, του προσέφερε και προσωπικό δώρο με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος μιλώντας από το βήμα της κεντρικής σκηνής της αίθουσας, υπό φανερά φορτισμένο συναισθηματικά τόνο ομιλίας και με ειλικρινή λόγια που πήγαζαν από καρδιάς, ευχαρίστησε θερμά τους Φαληριώτες για τη στήριξη τους και την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του και, μάλιστα, με σημαντικό αυξημένο ποσοστό εκλογής συγκριτικά με το αποτέλεσμα της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Ο κ. Φωστηρόπουλος έδωσε και το στίγμα των προθέσεών του για τη διοίκηση του Δήμου, έθεσε τους στόχους για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου 2024, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα στον δημότη, με αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, κοινωνική πρόνοια και αρωγή.

Έκανε επίσης ξεχωριστή αναφορά και στους εργαζόμενους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, για την καθημερινή τους προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Στο Δημαρχείο μας δίνουμε τον ιερό όρκο, κοιτώντας στα μάτια τα παιδιά και τους δημότες της πόλης μας. Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας, με ταπεινότητα και εργατικότητα προσπαθώντας για το (ακόμα) καλύτερο για την πόλη μας.

Ευχαριστώ έναν προς έναν τους υπαλλήλους του Δήμου μας, από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετούν το Δήμο, γιατί χωρίς τη δική τους συνδρομή τίποτα δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Εκείνοι άλλωστε – ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας – αποτελούν την μεγάλη οικογένειά μου!

Ευχαριστώ φυσικά και τη δική μου οικογένεια, που διακριτικά, αλλά ουσιαστικά, βρίσκεται πάντα εκεί να με στηρίζει και να μου θυμίζει για ποια πράγματα αξίζει να παλεύω και να μάχομαι καθημερινά.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας, εκείνους ειδικά που αν και δεν εκλέχτηκαν, είναι και σήμερα δίπλα μας και θα είναι και στη διάρκεια της θητείας μας.

Ευχαριστώ τέλος τους Δημοτικούς Συμβούλους, νέους ή παλαιότερους και υπόσχομαι ότι θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά πως η ιστορία γράφεται από ομάδες.

Σήμερα ήταν μέρα χαράς και γιορτής που θα κρατήσουμε στην καρδιά μας. Από αύριο ξεκινάμε και πάλι τη μάχη για ένα ακόμα καλύτερο Παλαιό Φάληρο για όλους μας».

Το Δημοτικό Συμβούλιο

Όλα τα ονόματα του νέου 35μελούς Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου:

Δήμαρχος: Γιάννης Φωστηρόπουλος

Από τον Συνδυασμό: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Χρυσοβερίδης Νικόλαος

Μιχαηλίδης Μιχαήλ

Γιάκοβλεφ Νικόλαος

Κορόμηλος Αλέξανδρος

Μπίτσικας Ιωάννης

Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος

Πανταζής Αλέξανδρος

Πράπας Γεώργιος

Χαρδαβέλλας Κων/νος

Κουμεντάκος Μιχαήλ

Αρκουμάνης Ιωάννης

Ζάγκα Μαρίνα

Μιχαλοπούλου Μαρία

Βουλγαράκης Αναστάσιος

Μπόγρης Δημήτριος

Δαυλός Κωνσταντίνος

Τρύφων Μαρία

Βατίστας Μελέτιος

Ασημακόπουλος Γεώργιος

Τεντόμας Κωνσταντίνος

Σταθούσης Νικόλαος

Δούμας Ανδρέας

Γουλιέλμος Ιωάννης

Μιχαλόπουλος Νικόλαος

Δούμα Πηλίδου Ηλιάνα

Γουλιέλμου Ιωάννα

Αθανασούλα – Ρωμανιουδάκη Μαρία

Από τον Συνδυασμό: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑΓΗ

Κούβελα Φωτεινή

Θανόπουλος Ιωάννης

Δουλγεράκη Θεοδώρα

Από τον Συνδυασμό: ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Γαρδίκης Νικόλαος

Αντωνιάδου Μαριλίνα

Μαυρομμάτη Χριστίνα

Από τον Συνδυασμό: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μητρέλλος Δημήτριος

Τριάντος Ιωάννης

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, πλην του υφυπουργού Βασίλη Σπανάκη και του βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη, ο Οδυσσέας – Ιωάννης Ζώρας, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού- Ομότιμος Καθηγητής, οι Αντιπεριφερειάρχες Τζίνα Αδαμόπουλου, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας οι πρώην Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου Στυλιανός Βλαχόπουλος και Γεώργιος Χρυσοβερίδης , ο Αντισμήναρχος – Υποδιοικητής Μονάδας Γ.Ε.Α. Δ/νσης Ιστορίας Γεώργιος Κωνσταντής, ο Διοικητής Τροχαίας Καλλιθέας Ευάγγελος Αρβαλής και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων του λεκανοπεδίου.

F4 2
Unnamed 5 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επιμορφωτική Εσπερίδα Πρώτων Βοηθειών

Τώρα “APOLLONION” και στη Μαρίνα Φλοίσβου

Το Σάββατο, η μεγάλη αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής μας Αεροπορίας