palaiofalironews.gr
Screenshot 20240201 094401 Whatsapp
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΙΔΕΙΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η Γιορτή Παιδείας στον Πολυχώρο του Δημαρχείου συγκίνησε μικρούς και μεγάλους

Κοινοποίηση

110 μαθήτριες και μαθητές των σχολείων του Παλαιού Φαλήρου βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους σε αθλητικές διοργανώσεις, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς στη Γιορτή της Παιδείας, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου. Η Δημοτική αρχή επέλεξε την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, που είναι άλλωστε προστάτες της Εκπαίδευσης και των Ελληνικών Γραμμάτων προκειμένου να απονείμει επαίνους και βραβεία σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που διακρίθηκαν το 2023 για τις γνώσεις και τα επιτεύγματα τους.

«Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά της πόλης μας. Τα παιδιά μας. Όχι μόνο για τις επιδόσεις τους σε διαγωνισμούς και αγώνες με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού αλλά κυρίως, για την καθημερινή προσπάθεια όλων των μαθητριών και μαθητών για την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων που θα τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους», τόνισε στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Βραβεύτηκαν επίσης, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και τα σχολεία της πόλης μας.

Η εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια της παιδικής χορωδίας Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε μαζί με τον συνοδό του ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, προσφορά της Ευρωβουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Στη Γιορτή Παιδείας παρευρέθηκαν ο βουλευτής Τάκης Θεοδωρικάκος, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, οι Διευθυντές των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου και ο διευθυντής της Δ’ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Λεωνίδας Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΕΚ: Ο Κώστας Νεστορίδης ξανά στο νοσοκομείο

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου βάζει στόχο την κίνηση αναδεικνύοντας τα οφέλη της άσκησης στην ζωή μας

Χριστούγεννα 2023 στο Παλαιό Φάληρο: Δύο εβδομάδες (15-30/12) με τις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Π. Φαλήρου, σε κάθε πλατεία, σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά