palaiofalironews.gr
Unnamed (47)
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το “Όλοι μαζί Μπορούμε” σε μία δράση ενσυναίσθησης με σύνθημα “Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός!”

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το “Όλοι μαζί μπορούμε” μπαίνουν σε Πασχαλινό κλίμα και διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για όλα τα παιδιά το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από την Πέμπτη  25 Απριλίου εώς και το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 10:00 εώς  14:00 οι Εθελοντές των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας θα βρίσκονται στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος) και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές όλων όσων επιθυμούν να δώσουν την αγάπη τους μέσω μιας λαμπάδας ή ενός δώρου στα παιδιά που το χρειάζονται. Τα δώρα μπορούν να είναι ρουχισμός, παπούτσια, βιβλία και παιχνίδια ή οτιδήποτε επιλέξει ο κάθε “Νονός”. Αφετηρία της δράσης η αγάπη και η ενσυναίσθηση. Τερματισμός το Δημαρχείο της πόλης μας.

Είμαστε βέβαιοι , ότι οι Νονοί της καρδιάς θα φροντίσουν τα καινούρια δώρα αλλά και τα λίγο μεταχειρισμένα να είναι σε άριστη κατάσταση, προκειμένου να τα ευχαριστηθούν οι μικροί μας φίλοι.

Υπεύθυνος για το Συντονισμό της δράσης εκ μέρους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υπεύθυνος για  τις Κοινωνικές Δομές κύριος Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου η πρότερη εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις, έχει χαρακτηριστεί από τη δοτικότητα κατοίκων και δημοτών της πόλης μας . Σας περιμένουμε ακόμα μία φορά να αποδείξετε πως το Αναστάσιμο Φως παραμένει λαμπερό και ζεστό μέσα στις ψυχές μας.

Καλό Πάσχα σε όλους τους Νονούς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ,που θα αποδείξουν ότι “Όλοι Μαζί Μπορούμε”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παλαιό Φάληρο: Πρώην δημοσιογράφος ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε πυλώνα υψηλής τάσης

Θυμίζει έντονα τον περσινό Βεζένκοφ: Τρελή απόδοση για τον υπερηχητικό Μήτογλου

Παλαιό Φάληρο: Ξεκινάνε τα έργα ανάπλασης των πεζοδρομίων στη λεωφόρο Αμφιθέας